נזילה בבניין חדש

פורום משפט אזרחי עוסק בכל הקשור למפגש של האזרח עם ערכאות המשפט השונות בנושאים כמו סכסוכי שכנים, הפרות הסכמים, פינוי שוכרים,ליקוי בניה, וכו'. הפורום מזמין את הגולשים להתדיין בשאלות הקשרות בנושאים אלה. כבר עתה יובהר, כי אין במידע ו/או בתשובות כדי להוות תחליף לייעוץ פרטני- מקצועי.

נזילה בבניין חדש

הודעהעל ידי isotoper » ג' דצמבר 15, 2009 3:37 pm

שלום,
אני גר בבניין חדש (שנה), ויש לי רטיבות בתקרה מהשכן שמעלי.

הקבלן רוצה לתקן את הנזילה אצל השכן, אבל השכן לא מעוניין שהקבלן יכנס אליו בלי שהקבלן יחתום לו מראש, שלאחר התיקון הוא יחזיר את המצב לקדמותו (כנראה שצריך לפרק לו שם חלק מהמטבח).

הקבלן לא מוכן לחתום על מסמך כשלהו והשכן לא מוכן לתת לו להיכנס, ואני נשארתי בין הפטיש לסדן, סובל מהנזילה.

כיצד עלי לפעול מבחינה משפטית ונגד מי ?

תודה רבה !
isotoper

שלום לשואל,
עליך להוציא מכתב רשום הן לשכן מעליך והן לקבלן ולהודיע, כי נגרמים לך נזקים רבים בגין הנזילה וככל שהנזילה לא תטופל בתוך 3 ימים תפנה לבית המשפט כנגד שניהם.

במידה והבעיה לא תבוא על סיומה, תוכל להגיש בקשה דחופה למתן צו עשה הן כנגד הקבלן והן כנגד השכן לטיפול בבעיה.

בהצלחה
בברכה,
מ. הפורום-עו"ד עמנואל יוז'וק
דוא"ל: contact@oym.co.il
לאתר הבית: www.oym.co.il

אזהרה: המידע מהווה עצה בלבד ואין למשיב ו/או לאתר כל אחריות לגביו. מובהר בזאת, כי אין לראות בעצות אלו כייעוץ משפטי. לקבלת ייעוץ משפטי מוצע לפנות לעורך דין.
עו'ד עמנואל יוז'וק

Re: נזילה בבניין חדש

הודעהעל ידי isotoper » ד' דצמבר 16, 2009 10:18 am

תודה,
רק לא הבנתי איזה צו בדיוק ?
וכיצד אני משיג את הצו הזה ?

שוב תודה !
isotoper

צו עשה
צו המחייב את הקבלן לתקן ואת השכן לאפשר את התיקון
להוצאת הצו אתה זקוק לעורך דין אזרחי
בהצלחה

הוקפץ לאחרונה על ידי Ionipslop בתאריך ה' ינואר 14, 2010 6:18 pm.
בברכה,
מ. הפורום-עו"ד עמנואל יוז'וק
דוא"ל: contact@oym.co.il
לאתר הבית: www.oym.co.il

אזהרה: המידע מהווה עצה בלבד ואין למשיב ו/או לאתר כל אחריות לגביו. מובהר בזאת, כי אין לראות בעצות אלו כייעוץ משפטי. לקבלת ייעוץ משפטי מוצע לפנות לעורך דין.
עו'ד עמנואל יוז'וק

חזור אל משפט אזרחי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד