על ידי shmichal78 » ה' יולי 22, 2010 1:49 pm
שלום, רציתי לברר האם יש לי עילה לתביעה בתביעות קטנות וסיכוי טוב לנצח.. המקרה המדובר הוא כמתואר בהמשך: אני פירסמתי את הדירה שלי להשכרה באינטרנט וכתבתי שצריך לקנות את הריהוט בדירה ב- 2000 שח. הגיע מישהו שרצה להשכיר כולל הקנייה ואמרתי לו שהבטחתי למישהי שהגיע דרך חברה ואם לא תרצה אחזור אליו.
הבחורה הגיע לדירה, רצתה אותה ואמרתי לה שזה מותנה בקניית הדברים ב- 2000 שח. היא הסכימה.
חבר שלי והשכנה שלי היו איתנו ושמעו שהיא הסכימה.
נתתי לה את הטלפון של הבעל דירה שתיצור איתו קשר ובנתיים הם חתמו על חוזה. בחוזה זה לא מוזכר.
כעבור כשבועיים היא התקשרה אליי ואמרה לי שהיא לא רוצה את הדברים, שקנתה ריהוט משלה, שזה מחיר מופקע ושהיא לא מוכנה לקנות "חתול בשק"..
אמרתי לה שראתה את הדברים כשהייתה בדירה, לא אמרה שרוצה לברר מחירים והסכימה לקנותם במחיר שאמרתי. לא עניין אותה. אמרתי שאם הכסף זה הבעיה ארד ל 1500 והיא אמרה שמוכנה לשלם רק 800.
אמרתי לה שהיא היתה אצלי והסכימה לקנות את הדברים במחיר הזה , היא אמרה נכון אבל שזה לא מותנה בחוזה.. את השיחת טלפון בה אמרה את הדברים הללו הקלטתי.
העינין הוא גם זה שהיא פנתה אליי עם זה רק כעבור שבועיים, שבועיים לפני שאני צריכה לעבור דירה ואין לי את הזמן להתעסק עם זה, וזה גם לא זמן מספיק למכור את הרהיטים במחיר סביר, עכשו אני צריכה למכור אותם באינטרנט ממש נמוך על מנת להפתר מזה.עליי לציין שזה גם מצריך ממני זמן התעסקות שאין לי..
זהו, זה הסיפור. כמובן שלא החתמתי אותה על כלום.. זה רק ההסכם שבע"פ.
אני צריכה לדעת האם כדאי לי לתבוע אותה בתביעות קטנות, או שאין ככ סיכוי לנצח..
תודה..מיכל